Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

toateBlogurile.ro
SEO Romania

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

25 august 2008

Bucharest City Challenge

Familia a hotarit ca evenimentul nu trebuie pierdut, asa ca am luat cateva doze de apa plata in rucsaci, ne-am inarmat cu aparate foto si obiective "fel de fel" si: la drum!

Prima impresie: canicula greu de indurat, parcare masina la mare distanta, bodigarzi oarecum amabili dar incapabili sa-ti dea o informatie coerenta, coridoare de acces mult prea bine etanseizate, adica niste cortine inalte si opace incat nu puteai prinde in trecere nicio imagine de pe pista.
In padoc, unul dintre superbele autocamioane lustruite ca oglinda!
...............

Chiar si din tribune, puteai prinde in obiectiv masinutele aflate in cursa doar impreuna cu gardul de sarma care inconjura pista.

Dupa un timp am descoperit intr-o parte cativa metri fara gard, unde erau pregatite ambulantele si pompierii pentru o eventuala interventie. Dar ce pacat, pe acolo puteai prinde in obiectiv masinutele doar din spate. Ce mai, chinuiala mare pentru fotografii de noi!
............
O alta hiba in sistemul organizatoric: desi existau standuri dotate cu frigidere pline cu sticle cu bauturi "racoritoare" fel de fel, toate bauturile erau FIERTE pentru ca nu exista nicio sursa de curent electric. Ma rog, acest inconvenient s-a remediat incepand de Sambata.

Ei, dar au fost si lucruri frumoase: masini superbe si puternice atingand viteze de aproape 250 km/h.

Vineri au fost calificarile, iar sambata au inceput cursele in cele trei competitii organizate pe circuitul din jurul Palatului Parlamentului. Prima cursa a fost in Cupa Dacia Logan. A urmat cursa British Formula 3, unde monoposturile au viteze mult mai mari decat Logan-urile si fac un tur chiar si in mai putin de 75 de secunde. Viteza medie se apropie de 150 km/h, iar cursa vedeta a zilei a fost cea din campionatul FIA GT. Au concurat masini Ferrari, Corvette, Aston Martin, Maserati si nu numai.


Canicula a fost insa de neindurat pentru concurenti, cu 37 de grade in aer si 52 la nivelul pistei.
Duminica a fost la fel de cald ca sambata, insa numarul spectatorilor (25.000) a fost mai mare iar cursele mai interesante.

Organizatorii s-au aratat extrem de multumiti de eveniment si spun ca Bucurestiul este un loc extrem de bun pentru astfel de curse si ca in lume e greu de gasit un loc la fel de bun. "Avem aici strazi si cladiri vechi, pe strazi nu sunt sine de tramvai iar pista nu este inconjurata de o zona de case locuibile ceea ce este foarte bine deoarece nu dorim sa ii deranjam pe locatarii care vor sa iasa din case. Parlamentarii sunt in concediu, asa ca nu vom incurca pe nimeni. Sunt perfecte conditii de organizare ale concursului. Si unde in lume mai poti gasi un peisaj ca acesta?", spune Hartmut Beyer, CEO la firma organizatoare.

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Food Sites Catalog

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase